Depotrum Kolding

Depotrum Kolding

Flere og flere søger efter depotrum Kolding, hvor de kan få opmagasineret deres møbler. Er du en af dem der søger efter billig depotrum til møbler og andet i Kolding, så har du indfundet dig på rette sted. Her hos os er vi specialister i opmagasinering af bl.a. møbler og vores depotrum  er det optimale sted at leje et depotrum.

Årsagerne til, at møblerne sendes på opmagasinering, kan være mange, men ofte er det fordi du er studerende og har fundet et midlertidigt værelse, inden du kan flytte ind i en mere permanent lejlighed. I stedet for at flytte møblerne hjem til mor og far på Fyn, så er det både nemmere og billigere at få anskaffe sig et billigt depotrum til opmagasinering af dine møbler i Kolding.

Du finder vores depotrum lige uden for Kolding i hyggeligt omgivelser.

Skal du bruge et opbevaringsrum?

Vi oplever, at vores kunder er yderst tilfredse med deres depotrum. Når du lejer et rum hos os, kan du flytte ind hvilken som helst dag i måneden. Vi modtager også nye lejere i weekenden. Ring, sms eller mail os – så kan vi lave en aftale som passer til jeres opbevaringsbehov. Skal du flytte? så lej et opbevaringsrum og rum til opmagasinering af dit flyttegods og møbel opbevaring. Lej til billige priser lige uden for Kolding. Møbel opbevaring i depotrum. Hos Xtrarum får du hvad du og dine ejendele har brug for; Et tørt opvarmet, aflåst rum – som kun du har adgang til.

Kontakt os for aftale

Kontakt os på telefon, sms eller mail og fortæl os om dine behov. Vi er heller ikke interesseret i at holde kunderne kunstigt længe i butikken med lange opsigelsesperioder, hvorfor vi arbejder med korte opsigelsesperioder for alle vores kunder.
Vi glæder os til at se Jer.

For kontakt klik her

Depotrum hos Xtrarum.dk i Kolding giver dig ekstra opbevaringsplads til opmagasinering